Wake Up/ Parashikimi i motit/ Java nis me diell dhe rritje temperaturash | VPS and VPN
Wake Up/ Parashikimi i motit/ Java nis me diell dhe rritje temperaturash

Wake Up/ Parashikimi i motit/ Java nis me diell dhe rritje temperaturashÇdo mëngjes zgjohuni me “Wake Up”, programi i njëkohshëm radio-televiziv i “Top Channel” e “Top Albania Radio”, në thelb ka përcjelljen e informacionit më të nevojshëm për mëngjesin. Në “Wake Up” gjeni leximin e gazetave, analiza të ndryshme, informacione utilitare, këmbimin valuator, parashikimin e motit, biseda me të ftuarit në studio për tema të aktualitetit, nga jeta e përditshme urbane e deri tek arti dhe spektakli si dhe personazhe interesantë. Zgjimi në “Wake Up” është ritmik dhe me buzëqeshje. Gjatë tri orëve të transmetimit, na shoqëron edhe muzika më e mirë, e huaj dhe shqiptare.

Prezantues: Ori Nebijaj & Isli Islami

Autore: Aida Tuci

Gazetar: Ermal Kelliçi (redaktor), Edlira Sulejmani, Malvina Gorreja, Vilma Kërçiku

Për më shumë vizitoni:

Subscribe to “Top Channel” on YouTube Channel for NEWS and TV
Shows HERE:
For more content from click HERE: www.top-channel.tv
Like Top Channel on Facebook HERE:
Follow Top Channel on Instagram HERE:
Follow Top Channel on Twitter HERE:
#WakeUp#TopChannel

source

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *