Hvad er et VPN, og hvordan fungerer det? | NordVPN🔒Beskyt dine data med et af de bedste cybersikkerhedsværktøjer på markedet.

Få et tidsbegrænset NordVPN-tilbud i dag: https://content.nordvpn.com/3kd3uiW

***
Hvad er et VPN, og hvordan fungerer det? Hvad gør et VPN? Først og fremmest, hvad står VPN for? Dette er nogle af de mest almindelige spørgsmål for alle, der er interesserede i emnerne privatliv og sikkerhed på nettet. Tjek videoen ud for at finde ud af mere!

***
0:00 Hvad er et VPN?
0:38 Hvornår har man brug for et VPN?
3:04 Hvorfor har man brug for et VPN?
3:56 Hvad er en IP-adresse?
4:46 Hvordan fungerer et VPN?
5:47 Hvad er NordLynx?

***
VPN står for “virtuelt privat netværk.” Det er et værktøj, der dirigerer din internettrafik gennem en sikker VPN-server og krypterer den undervejs. Et VPN giver dig desuden mulighed for at skjule din IP-adresse og din virtuelle placering.

Det er et overraskende brugervenligt og intuitivt værktøj – du behøver ikke være en teknologientusiast for at bruge det.

Et virtuelt privat netværk øger privatlivet og sikkerheden online betydeligt. Takket være kryptering kan tredjeparter ikke spionere på din onlineaktivitet. Ikke engang din internetudbyder kan se, hvad du laver online.

Et VPN giver dig desuden mulighed for at omgå internetcensur. Al din trafik dirigeres via en ekstern server, så du kan få adgang til websteder, der er begrænset i dit land.

Tjek denne video for at finde ud af, hvorfor du har brug for et VPN, hvordan du bruger et VPN, og hvordan VPN fungerer.

***
Om NordVPN

NordVPN er en del af Nord Security, en onlinesikkerhedsvirksomhed, der har som mål at levere alle de nødvendige onlinesikkerhedsværktøjer til vores brugere. NordVPN er verdens førende VPN-udbyder og beskytter millioner af internetbrugere hver dag. Vi anvender næste generations tekniske løsninger for at sikre, at vores brugere kan nyde sikkerhed online med ro i sindet. Takket være en af disse avancerede løsninger – NordLynx, en helt ny tunnelløsning – er NordVPN blevet det hurtigste VPN på planeten, hvilket er blevet bekræftet af de seneste hastighedstest.

Hvad er et VPN? Hvordan fungerer VPN?
Et virtuelt privat netværk (eller ganske enkelt – VPN) krypterer onlinetrafik og optimerer privatlivet ved at ændre IP-adresse og virtuel placering. Det gør det ved at dirigere al din internettrafik gennem en ekstern server. NordVPN tilbyder over 5000 servere i 59 lande. Det er især vigtigt at have VPN-beskyttelse, når du opretter forbindelse til offentlige Wi-Fi. Offentlige hotspots er i sagens natur usikre – internetkriminelle kan let kompromittere dem eller oprette falske hotspots for at lokke intetanende ofre i fælden. Du bør altid bruge NordVPN, før du opretter forbindelse til offentlige Wi-Fi.

NordVPN fås til alle større platforme. Du kan bruge NordVPN på din bærbare computer (Windows, macOS-apps) eller downloade den på din telefon (Android-, iOS-apps). Der er også en NordVPN-app til Android TV og Linux, mens lette udvidelser til Chrome og Firefox kan sikre din browsing på et øjeblik.

***
🔥 Få det bedste VPN på markedet i dag. https://content.nordvpn.com/3kd3uiW
***
#VPN #virtualprivatenetwork #howVPNworks

3 thoughts on “Hvad er et VPN, og hvordan fungerer det? | NordVPN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *